Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Open bedrijven dag: Avontuur in de techniek


Als gevolg van het succes van afgelopen jaar is besloten om op zaterdag 30 juni 2018 wederom een open bedrijven dag te organiseren in de Stormpolder en de directe omgeving. De gemeente Capelle doet hieraan graag mee. De open bedrijven dag is de afsluiting van het programma dat we als gemeente ieder jaar in samenwerking met het bedrijfsleven op basisscholen geven om jongeren zo vroeg mogelijk te interesseren voor een carrière in de techniek. Inmiddels is de inschrijving voor de basisscholen inzake de lessen weer geopend. 

Tijdens de open dag kunnen jongeren maar ook andere belangstellenden de deelnemende bedrijven bezoeken en een indruk krijgen van de wijze waarop uw product tot stand komt. De open bedrijven dag staat open voor alle bedrijven, die een product maken, Dat kan een schip zijn, maar ook het bakken van brood of het repareren van een auto valt daaronder. Om u een indruk te geven van de open bedrijven dag is het persbericht van de open bedrijven dag van vorig jaar ter informatie toegevoegd.

Mocht u nog vragen hebben of u aanmelden voor de lessen of de open bedrijven dag (vóór 1 mei 2018) dan kunt u bellen met de coördinator, P. de Vries ( 06-22513120).
Bron: Gemeente Capelle

Members en partners van Capelle Business Plaza

  • Nic Visser
  • Ook hier uw advertentie
  • Carwash
  • Uw logo hier
  • Bestenzet met sign en display
  • Rabobank
Profiteer van de voordelen als member van Capelle Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente
Mentor Capelle
IJssel Business Magazine