Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

SGP feliciteert Nederlof met afvalloze onderneming

De Capelse SGP-fractie heeft Wilfred Nederlof – van Nederlof Mode – gefeliciteerd met zijn stap naar een vrijwel afvalloze onderneming. Zij deed dat door hem een kunstwerk van chocola met bonbons aan te bieden. De SGP maakt van duurzaamheid een speerpunt in haar verkiezingsprogramma.

Wilfred Nederlof had tot voor kort in zijn bedrijf veel plastic afval en karton. Beiden worden nu hergebruikt door andere ondernemers aan de Bermweg, als verpakkingsmateriaal voor verzendingen. De grote afvalcontainer heeft plaatsgemaakt voor een kleine vuilniszak voor het laatste beetje restafval wat overblijft. Wilfred Nederlof: “We proberen op verschillende manieren maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We letten op waar onze kleding vandaan komt en hoe die wordt gemaakt. Deze stap is een mooi vervolg daarop. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee”.

Arwin van Buuren (lijsttrekker SGP): “Je ziet dat de transitie naar een circulaire economie van onderop begint. Door spontane actie van mensen die kansen zien en grijpen. De gemeente kan dit aanmoedigen en faciliteren. Er wordt heel veel weggegooid wat nog prima kan worden hergebruikt. Ondernemers moeten van elkaar weten wat hun reststromen zijn en kunnen dan op zoek naar win-win situaties”. Aad Terlouw (raadslid) vult aan: “We moeten kijken of de gemeente niet veel meer ‘goed gedrag’ kan belonen zodat er een positieve prikkel ontstaat om op zoek te gaan naar dit soort mogelijkheden”.


Bron: Capels Dagblad

Members en partners van Capelle Business Plaza

  • Nic Visser
  • Ook hier uw advertentie
  • Carwash
  • Uw logo hier
  • Bestenzet met sign en display
  • Rabobank
Profiteer van de voordelen als member van Capelle Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente
Mentor Capelle
IJssel Business Magazine