Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Betrokkenheid

Regelmatig worden mensen gefeliciteerd met een feestelijke gebeurtenis. Regelmatig schudden mensen elkaar de hand, sturen een kaartje of zelfs komt het voor dat men in de bloemetjes wordt gezet. Men wordt daarbij natuurlijk gefeliciteerd maar vaak ook hoor je gemeende wensen als “een fijne dag” of “veel plezier”. Dat hoort bij de menselijke maat. Men mag genieten of plezier hebben in het leven. Daarentegen komt het helaas ook de laatste tijd te vaak voor dat mensen een hart onder de riem moet worden gestoken omdat ze geconfronteerd zijn met tegenspoed op het persoonlijk vlak of op zakelijk gebied. Dat is ook de menselijke maat. 

Loyaliteit is ook een belangrijke kernwaarde is ons leven. Zeker loyaliteit aan onze dierbaren, geliefden, naasten en natuurlijk onze zakelijke relaties. Koppel de menselijke maat aan loyaliteit en je krijgt een bijna onverwoestbare band. Ik voel die band zeker ook met de ondernemers in Capelle aan den IJssel. En door die band gaan we beter met elkaar om, hebben meer interesse in elkaar en komen sneller tot een eenheid. Een eenheid binnen het zakelijk netwerk, binnen Capelle aan den IJssel of gewoon terug naar de basis, een eenheid in je eigen vertrouwde omgeving. En daar voelen we ons fijn bij en komen we tot resultaat. En dat is wat we nodig hebben. In tijden waar er bijzondere gebeurtenissen plaats vinden in de wereld, waar onverwachte wereldleiders worden geboren, waar onzekerheid ineens weer de kop kan opsteken.

Langs deze weg wens ik u een hele fijne Kerst en een voorspoedig maar vooral gezond 2017. Wellicht zien we elkaar in 2017 op een van de vele ondernemersevents in Capelle en kan ik u de menselijke maat meten door u persoonlijk de hand te drukken.

Members en partners van Capelle Business Plaza

  • Nic Visser
  • Ook hier uw advertentie
  • Carwash
  • Uw logo hier
  • Bestenzet met sign en display
  • Rabobank
Profiteer van de voordelen als member van Capelle Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente
Mentor Capelle
ijssel magazine