Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Radder Horeca Totaal

Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment.
Bedrijfsgegevens
Admiraal Helfrichweg 4
2901AB Capelle aan den IJssel

Website: http://www.radder.nl/
Telefoonnummer: 0104422225

Contactpersoon

Geen contactpersoon beschikbaar.


Bedrijfsactiviteiten
Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment.

Uitgebreide beschrijving

Radder Horeca Totaal
Of u nu eigenaar bent van een horecabedrijf, een personeelsrestaurant beheert of verantwoordelijk bent voor de kantine van een school of sportvereniging u heeft waarschijnlijk te maken met verschillende leveranciers. Eén voor uw dranken, een ander voor de snacks. Een volgend bedrijf levert uw ingrediënten, een ander uw inrichting, enzovoorts. Logisch maar niet erg handig. 

Horeca Totaal concept
Radder Horeca Totaal biedt daarom de oplossing: een compleet ‘pakket’ met producten en specialisten, onder één dak! Samen met Wijnkoperij BonTon, Radder Kerstpakketten, Rimmo Horecamakelaardij en De Arend Horecameubilair bieden wij complete dienstverlening: een breed assortiment producten en een compleet dienstenpakket. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor ondersteuning bij de aan- of verkoop van een pand of horecaonderneming en helpt onze vinoloog Ton Grauss u graag met het samenstellen van de ideale wijnkaart. Dankzij het Horeca Totaal concept van Radder kunt u zich richten op het belangrijkste van uw zaak: het aansturen van personeel en het ontvangen van uw gasten. 

Bedrijven 
Radder Horeca Totaal is de ideale partner voor bedrijven, groot of klein. Wij leveren al vanaf tien eenheden (kratten of dozen met verschillende producten). Dat betekent dat niemand in een bedrijf zich vrij hoeft te maken voor de bevoorrading. We hebben een uitgebreid assortiment voor ieder bedrijf: koffie, thee, limonade, bier, koek, snoep, schoonmaakmiddelen, Cup-a-Soup, koffiemachines, etc. 

Bronwater 
Ook voor watersystemen bent u bij Radder Horeca Totaal aan het juiste adres. De diversiteit aan watersystemen is groot. Welke moet u kiezen? Radder adviseert, installeert en zorgt voor de bevoorrading. U heeft er geen omkijken naar en uw personeel kan de hele dag een verfrissend glas bronwater drinken.Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Members en partners van Capelle Business Plaza

  • Nic Visser
  • Ook hier uw advertentie
  • Carwash
  • Uw logo hier
  • Bestenzet met sign en display
  • Rabobank
Profiteer van de voordelen als member van Capelle Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente
Mentor Capelle
IJssel Business Magazine