Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Humanitas Home-Start Capelle ad IJssel

Humanitas Home-Start is een vrijwiligersproject waarbij vrijwilligers ouders ondersteunen met hun (opvoed)hulpvragen en praktische hulp bieden.
Bedrijfsgegevens
De Linie 8-12
2905ax Capelle ad IJssel

Website: http://www.home-start.nl
Telefoonnummer: 0645107607

Contactpersoon
Naam: Mevr. JGH Tukker-Hak
Emailadres: capelle@home-start.nl
Telefoonnummer: 0645107607

Social Media
Twitter @HSCapelle
YouTube

Bedrijfsactiviteiten
Humanitas Home-Start is een vrijwiligersproject waarbij vrijwilligers ouders ondersteunen met hun (opvoed)hulpvragen en praktische hulp bieden.

Uitgebreide beschrijving

Home-Start en Home-Start+ vrijwilligers zijn thuis in gezinnen

Home-Start ondersteunt ouders bij de opvoeding van hun kinderen. Bij Home-Start bieden ervaren en getrainde vrijwilligers ondersteuning, praktische hulp en vriendschappelijk contact aan ouders met ten minste één kind tot 7 jaar. De gezinnen geven zélf aan op welke gebieden zij steun wensen: hun vragen staan centraal. Home-Start wil met het programma het zelfvertrouwen van ouders vergroten en hun sociale relaties versterken.

Home-Start+ is een aanvulling op het Home-Start programma, waarbij de vrijwilligers van Home-Start+ gezinnen met kinderen in de leeftijd 7 - 14 jaar een steuntje in de rug bieden. Ook hier staat de vraag van de ouder centraal, waarbij de kinderen - indien gewenst - een meer actieve rol kunnen hebben bij het vaststellen van de hulpvraag.

De Home-Start en Home-Start+ vrijwilliger wordt vooraf aan de inzet bij een gezin getraind en gescreend middels de aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag. Bovendien wordt de vrijwilliger ondersteund door de Home-Start coördinator en wordt hen permanente bijscholing geboden.

Gezinnen die behoefte hebben aan de inzet van een Home-Start of Home-Start+ vrijwilliger, kunnen zich zelf bij Home-Start Capelle ad IJssel aanmelden, maar dit kan ook via een verwijzer zoals de huisarts, school, het CJG, de kerk, etc.

Vrijwilligers die zich willen inzetten voor Home-Start en/of Home-Start+ gezinnen, kunnen contact opnemen met de coördinator via e-mail: capelle@home-start.nl of telefonisch op nummer: 06 45107607Terug

Google Maps

Weergeven op kaart

Members en partners van Capelle Business Plaza

  • Nic Visser
  • Ook hier uw advertentie
  • Carwash
  • Uw logo hier
  • Bestenzet met sign en display
  • Rabobank
Profiteer van de voordelen als member van Capelle Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente
Mentor Capelle
IJssel Business Magazine